Romania Azi

A MURIT acum 2 ore la SPITAL! Anuntul a fost facut de familie. Atat de multi oameni il vor plange…

Nicolae Mischie s-a stins din viaţă, astăzi, în jurul orei 15,00 la Spitalul Elias, din Bucureşti.

Ziarul “Impact in Gorj” a anuntat astazi decesul lui Nicolae Mischie, fost deputat PSD. “Nicolae Mischie s-a stins din viaţă, astăzi, în jurul orei 15,00 la Spitalul Elias, din Bucureşti.

Familia acestuia ne-a informat că decesul a survenit în urma unei infecţii severe. Nicolae Mischie a fost deputat din partea PSD, preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi preşedinte al PSD.

Acesta are o contribuţie mare la înfiinţarea Universităţii “Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu. În schimb, el a fost primul care a primit titulatura de „baron“ ca urmare a modului autoritar de a conduce judeţul Gorj, în perioada în care s-a aflat la conducerea judeţului.

Alexandru Mischie, fiul acestuia, a spus că tatăl său a fost achitat în toate dosarele în care a fost judecat”, noteaza digj.ro.

Fostul deputat PSD a încetat din cauza unei infecţii severe. Nicolae Mischie a fost deputat din partea PSD, preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi preşedinte al PSD Gorj. Acesta are o contribuţie mare la înfiinţarea Universităţii “Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu.

În schimb, el a fost primul care a primit titulatura de „baron“ ca urmare a modului autoritar de a conduce judeţul Gorj, în perioada în care s-a aflat la conducerea judeţului. Alexandru Mischie, fiul acestuia, a spus că tatăl său a fost achitat în toate dosarele în care a fost judecat.

Gabriela Mladin, corespondent Europa FM, aminteşte că Nicolae Mischie a fost parlamentar PSD şi a condus Consiliul Judeţean Gorj, între 1996 şi 2006, devenind primul politician botezat de presă “baron” local, pentru influenţa pe care a avut-o şi stilul său autoritar .

În 2013, Nicolae Mischie a fost condamnat definitiv de Înalta Curte la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență și luare de mită, fiind eliberat după un an şi jumătate din motive medicale.

În 2015, el a suferit un accident vascular.

În ultimii doi ani, Nicolae Mischie a fost profesor la Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, pe care de altfel a înfiinţat-o.

loading...

Comentează