Romania Azi

Cum arată Andreea Mantea fără genele false! Aşa arata fără celebrele artificii! Ce diferenţă!

Când te gândeşti la Andreea Mantea, nu ai cum să nu pui în calcul şi genele false, de care era pur şi simplu nedezlipită în toate apariţiile sale. După ani şi ani în care nimeni nu a văzut-o fără acel artificiu, prezentatoarea TV a apelat la un look mai natural.

Vedeta a apărut, după foarte mult timp, fără genele false extrem de lungi. Andreea Mantea, chiar dacă poartă un machiaj de seară, pare mult mai naturală aşa.

“Deci în sfarsit eşti fără genele alea gigantice, eşti atat de frumoasă”, “Ești foarte frumoasă şi ai părul frumos şi fără gene false”, a fost reacţia fanilor, când au văzut apariţia recentă a prezentatoarei TV.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. David s-a născut pe 27 mai 2015.

Ștefan Stan abia dacă-și mai aduce aminte despre idila cu Andreea Mantea, femeia pe care o ceruse de nevastă în urmă cu cinci ani, dar a înșelat-o, și gata relația. Artistul trăiește acum ”iubirea vieții lui” alături de o tânără de o frumusețe rară și pe care speră s-o ducă, de data asta, în fața altarului.

Cât de curând! Cât despre Andreea Mantea… Ce-și mai amintește cântărețul despre infidelitatea care a pus capac relației? A spus-o pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Lacrimi de ambele părți au curs pe la emisiunile mondene, el, Ștefan, și-a cerut iertare, a regretat enorm că a înșelat-o, ea, Andreea, nu a putut trece peste asta. A părut că o va face, s-au întâlnit, dar…

Andreea are, la cinci ani distanță de la despărțire, un copil minunat, Ștefan… o iubită minunată! Artistul, care spune că vrea să-și pună ordine și în viața profesională – ”Am 40 de ani, nu mai vreau copilării” –, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO,  ce-și mai amintește despre relația cu vedeta de la Kanal D și despre infidelitatea lui.

Mă, adevărat să spun, nici nu mai știu cu cine am înșelat-o!”, a fost intervenția sinceră a celui care a câștigat prima ediție a concursului ”Vocea României”, în urmă cu șase ani.

Ștefan Stan a mai dezvăluit că este ”cam crai” și că ”de nenumărate ori s-a întâmplat să întâlnesc tentații… s-a întâmplat…”

„Dar pe ea nu am înșelat-o!” Este vorba de Bianca, tânăra de care este îndrăgostit artistul și pe care a cerut-o de soție. Iar răspunsul ei a fost afirmativ.

Ce s-a întâmplat în urmă cu cinci ani

Ștefan Stan și Andreea se despărțeau, după ce el o înșela. Artistul se combinase atunci cu o tânără admiratoare, Laura. O cunoscuse pe Facebook. Ştefan a recunoscut faptul că a greşit faţă de cea care trebuia să-i devină soție. Iar Cristian Popescu Piedone ar fi urmat să le fie naș.

Nu vreau să intru în detalii, prefer să vă spun doar că pentru Ștefan tentațiile de pe Facebook par să fie de neoprit. Înțeleg fenomenul fanelor îndrăgostite de imaginea unui cântăreț de succes, dar unele dintre ele sunt mai mult decât niște admiratoare.

Felul în care se oferă aceste tinere pe tavă oricui, oricând, este înjositor. Sunt șocată să descopăr câtă lipsă de discernământ au, nu se gândesc oare că pot fi făcute de râs la nivel public?!

Nu înțeleg ce urmăresc aceste fete. Vor bani? Vor doar să se laude cu o cucerire de top?

Există un Dumnezeu și sunt sigură că femeile care nu au pic de scrupule și nu le pasă cât rău provoacă vor plăti cu vârf și îndesat”, declara Andreea Manea, care îi dădea o pauză lui Ștefan. Dar relația era, de fapt, încheiată

loading...

Comentează