Romania Azi

Durere fara margini! A murit astazi in accident!

Un teribil accident auto a luat viaţa unei tinere de 18 ani, iar alte două persoane se află în stare gravă.

Ginevra Gallone-Latte a fost ucisă în timp ce automobilul în care se afla s-a izbit violent în doi copaci.

Șoferul maşinii, Cesar Hernandez-Ozuna, în vârstă de 21 de ani, are toată fața distrusă, iar cealaltă pasageră, Cerciello-Rahabari, în vârstă de 16 ani, a fost transportată la spital în stare critică.

Conform nypost.com, Ginevra Gallone-Latte se pregătea pentru o carieră în modelling, iar pe Instagram tânăra posta deseori fotografii în care poza asemenea modelelor deja consacrate.

”Mașina era încăcată cu mâncare, alcool și echipamente de campare, în timp ce toți cei trei oameni se îndreptau către un festival”, afirmă autorităţile.

Şoferul de 21 de ani a pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe carosabil. Maşina s-a lovit izbit puternic de doi copaci și practic s-a rupt în două.

După teribilul accident, Ginevra Gallone-Latte a fost găsită de poliţişti şi de medici în afara automobilului, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru viaţa sa.

Te-ar putea interesa si:

La nici o săptămână de când s-a aflat că Danny Salam a moştenit virusul hepatitei C din cauza căreia i-a murit mama, respectiv prima soţie a celebrului manelist, a fost făcută publică prima poză cu adolescentul.

Cel care a făcut gestul a fost chiar iubitul surorii sale mai mari, Cătălin Vişănescu. Iar imaginea a fost însoţită şi de un mesaj.

Cătălin Vişănescu a urcat pe o reţea de socializare un selfie în care apare alături de fiul lui Florin Salam, iar poza pare că a fost făcută într-un mall. Mesajul pe care l-a pus la descrierea fotografiei când a făcut-o publică i-a cam băgat în ceaţă pe toţi.

Şi asta pentru că săptămâna trecută s-a aflat că Danny a moştenit maladia care i-a ucis mama în urmă cu aproape opt ani.

Fănica, prima soţie a lui Florin Salam avea doar 27 de ani când a murit din cauza heptitei C . Iar acum unii dintre fani se întreabă dacă nu cumva poza a fost făcută anul trecut.

O poza dupa un an” e mesajul pe care l-a scris iubitul lui Betty Salam.

În urmă cu patru zile, Puiu Gheorghiu, care până nu de mult timp a fost confidentul lui Florin Salam a spus în cadrul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars că tratamentul pe care Danny l-a urmat a fost extrem de costisitor. Mai mult, el a dezvăluit că a durat aproape şapte ani.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei.

Roxana Dobre a adus pe lume, anul trecut, pe 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă care a primit numele de Jacqueline Maria. Acum însă, cei doi așteaptă cu nerăbdare apariția celui de-al doilea copil al cuplului.

De-a lungul timpului, chiar dacă cei doi se iubesc la nebunie, între Roxana Dobre și Florin Salam au tot apărut probleme.

De cele mai multe ori, se pare că între ei ar fi intervenit infidelitatea manelistului, surprins în nenumărate ocazii în ipostaze extrem de apropiate de alte femei.

Cu toate acestea, probabil, el a convins-o pe Roxana că restul domnișoarelor nu au însemnat nimic pentru el, iar acum cei doi se vor căsători. Cea de-a doua fetiţă a Roxanei Dobre cu Florin Salam va primi numele Rania. Micuţa s-a născut pe 22 decembrie.

Artistul a mai fost căsătorit o dată, iar în urma mariajului s-au născut Betty şi Danny. Florin Salam a fost devastat atunci când Fănica, fosta lui soţie, a murit la 27 de ani din cauza hepatitei C.

Fiul său, Danny, i-a moştenit boala şi după aproape şapte ani de tratament, pericolul a fost îndepărtat.

loading...

Comentează