Romania Azi

EXCLUSIV. Oana Matache isi boteaza azi fetita! Cum s-a imbracat nasa Delia si ce culoare si-a vopsit parul. E de nerecunoscut

Oana Matache, sora mai mică a Deliei, și-a botezat fetița, duminică (15 aprilie). Nășică a fost chiar Delia, care și-a luat foarte în serios rolul. Vizibil emoționată, cântăreața a venit la biserică odată cu sora ei. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are primele imagini de la fericitul eveniment.

UPDATE 14:30 Mama Deliei și a Oanei a sosit cu întârziere la botez. Tatăl lor nu a ajuns.

Mămica Oana a fost foarte emoționată. Blondina a așteptat cu nerăbdare botezul Jessicăi, ai cărei părinți spirituali sunt Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu.

La biserică, Delia s-a îmbrăcat într-o rochie scurtă, de culoare aurie. Ea a ales să își prindă părul într-o împletitură rusească, si a revenit la culoarea verde.

Soțul ei, Răzvan Munteanu, a venit îmbrăcat într-un costum cum rar au curaj alți bărbați să poarte. El nu a vrut să meargă pe clasicul negru. În schimb, soțul Deliei a ales un sacou în dungi alb-negru.

Frumoasa Delia a oferit un interviu exclusiv pentru “Antena Stars”, acolo unde a vorbit despre viaţa sa ca artist şi despre momentul în care a fost surprinsă la o clinică de fertilizare.

Îndrăgita Delia a spus că se simte fericită că are timp pentru ea şi pentru propriile nevoi, chiar dacă viaţa sa ca artist de succes este în permanenţă încărcată de evenimente.

Cu toate acestea, Delia a lămurit motivul datorită căruia se afla la o clinică de fertilizare.

Am timp pentru mine. Sunt fericită că am timp pentru mine. În general, nu plec nicăieri de Paşte. Nu vreau să plec când pleacă toată lumea.

Bucureştiul este cel mai frumos când e liber. Sper să avem o vreme frumoasă. Când eram mică, de Paşte aveam haine speciale.

Atunci aşteptam cu drag să purtăm o anumită bluză. Ieşeam afară şi ciocneam ouă. (…) Dacă nu eram cântăreaţă, spun sincer că puteam să fiu şi un simplu instrumentist.

În şcoală m-am pregătit pentru pedagogie. (…) Oana este tot Oana, doar că o variantă mai îmbunătăţită. Micuţa surorii mele m-a făcut să fiu fericită.

A fost o trăire intensă pentru mine. Nu e o artă să schimbi un scutec. Te obişnuieşti. Viaţa îţi dă timp să te obişnuieşti cu toate. (…) Am fost să îmi fac un simplu control.

Toată lumea trebuie să meargă să îşi facă analizele. Nu trebuie să mergi la doctor în cazuri extreme.

Am fost să-mi fac analize de bun simţ. Nu mergi la doctor doar atunci când eşti însărcinată“, a spus Delia.

Mihai Bendeac, coleg de juriu cu Delia Matache la emisiunea „iUmor”, a făcut recent o declarație pe Facebook care a ridicat întrebări în rândul internauților.

Este cunoscut faptul că Bendeac și Delia sunt buni prieteni, dar gurile rele se întreabă „cât de buni”. Recent, Mihai a postat un mesaj pe contul de Facebook care a pus internauții pe jar.

„Pe lângă talentul dumnezeiesc al unei voci/sensibilități care mă determină/ajută să nu o omor, această ființă are și un alt talent nativ: acela de a mă călca temeinic pe nervi. Dar, în final, de ani de zile, mi-e imposibil să n-o iubesc cu toată ființa mea”, a scris Bendeac.

loading...

Comentează