Romania Azi

Simona Gherghe suferă pentru că trebuie să stea departe de fiica sa. “De ce?”

Simona Gherghe se bucură din plin de vremea frumoasă şi de temperaturile cu multe grade cu plus de afară. Pentru că munceşte toată săptămâna, Simona Gherghe profită din plin de timpul petrecut în weekend, mai ales că îl dedică micuţei sale, Ana Georgia.

Simona Gherghe a ieşit la aer proaspăt cu fetiţa sa, iar cele două sunt extrem de fericite. Chiar şi aşa, o urmă de tristeţe se aşterne pe chipul frumoasei prezentatoare.

Simona Gherghe se bucură de ziua de duminică şi suferă că mâine, luni, va trebui să se despartă pentru câteva ore de fetiţa sa pentru a merge la serviciu.

“De ce nu e şi mâine duminică?”, este mesajul Simonei Gherghe.

Simona Gherghe a postat o fotografie foarte frumoasă pe reţelele sociale, acolo unde se află alături de fetiţa ei, care stă în cărucior. Simona Gherghe încearcă să zâmbească, dar îi este greu la gândul că va trebui să stea departe de fiica ei de mâine.

Zâmbetul, însă, îi revine pe chip atunci când îşi dă seama că pasiunea sa pentru muncă este imensă, iar mulţumirea primită din partea telespectatorilor o face să treacă mai uşor peste suferinţa de a fi departe de fiica ei o perioadă din zi.

Simona Gherghe a anunțat că s-a operat. Intervenția a avut loc la Spitalul Colentina.

Simona Gherghe a fost nevoita sa suporte o interventie de indepartare a papiloamelor aparute pe timpul sarcinii. Din cauza imunitatii scazute, vedeta sustine ca i-au aparut mai multe papiloame in jurul gatului si ca a fost nevoita sa si le scoata. Ea a tinut sa isi anunte si fanii ca se simte bine.

“Tocmai mi-am facut aceasta interventie la Spitalul Colentina, la doamna doctor Carmen Curea, careia ii multumesc. Aveam foarte multe papiloame, aparute in sarcina, din pricina imunitatii scazute. Asa ca, o perioada, pana se vindeca pielea dupa interventie, o sa ma vedeti cu esarfe la gat”, a anuntat Simona Gherghe.

A încercat să scape de kilogramele nedorite cu ajutorul pastilelor de slăbit, dar Simona Gherghe recunoaște că a fost una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut.

M-am întors din vacanță cu 52 de kilograme. Mult! Și atunci am căutat să slăbesc. Nu vreau să mă judece lumea și cred că mama se va supăra, dar o spun. Am luat pastile de slăbit. Am slăbit șapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap!

 A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe bază de plante. Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui.

Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ținut emisia cu greutate, cu probleme. E o lecție din care am învățat! Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni!

Dacă vreau să slăbesc, am grijă să mănânc sănătos și să fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămână la tenis… A fost o prostie ce am făcut”, povestea Simona Gherghe la vremea respectivă, scrie antena3.ro.

Simona Gherghe a surprins pe toată lumea cu o poză postată recent pe internet. În imagine, prezentatoarea de la “Acces Direct” are cearcăne cât pumnul, iar ridurile de sub ochi sunt foarte profunde. În timp ce mulţi s-au grăbit să o complimenteze, o fană i-a atras atenţia în legătură cu detaliile inestetice, care nu mai pot fi ascunde nici de make-up.

La opt luni de când a devenit mămică, pe faţa Simonei Gherghe şi-au pus amprenta nopţile pierdute alături de prinţesa ei, Ana. Vedeta este încercănată, iar ridurile sunt destul de profunde. Când o fană i-a scris: “Mami, ce riduri ai”, prezentatoarea de la “Acces Direct” i-a răspuns imediat: “Sunt ale mele 🙂 Asumate!”.

După acest mic comentariu, mulţi dintre prietenii virtuali i-au scris despre detaliile inestetice.

loading...

Comentează