Romania Azi

Așa arăta Corina Dănilă în 2003! Dar să vezi cum arată acum: Te asigurăm că vei avea o surpriză! A ajuns de nerecunoscut! Nici Papi sau Zăvo n-ar mai recunoaște-o dacă ar vedea-o așa:

Corina Dănilă şi-a uluit colegii din TVR cu transformarea spectaculoasă! Vedeta TV a slăbit enorm şi pare o persoană total diferită. Imaginile cu noua ei siluetă vorbesc de la sine!

Prezentatoarea emisiunii „Ieri, azi, mâine”, de la TVR, a decis acum ceva vreme că e timpul unei schimbări radicale în viaţa ei. Sătulă de durerile de spate, dar şi de povara hainelor achiziţionate de la măsurile speciale, Corina Dănilă a apelat la ajutorul specialiştilor pentru a slăbi.

Astfel, vedeta TV s-a transormat dintr-o mică pufoasă într-o doamnă extrem de frumoasă şi de sexi. „Din cauza problemele de spate am decis că este mai bine să slăbesc, aşa că am apelat la această clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme”, a povestit vedeta recent.

Rezultatele au fost mai mult decât spectaculoase. Cu 15 kilograme în minus, Corina Dănilă este acum absolut sclipitoare şi stârneşte admiraţie în jurul ei. Invitaţii emisiunii sunt şi ei surprinşi de noul look şi nu ezită să îşi exprime uluirea. „Nu-mi vine să cred că eşti tu!”, a fost replica fâstâcită a unuia dintre aceştia.

Actrita si prezentatoarea tv Corina Danila a avut numai necazuri de pe urma unui credit facut in vremea in care era logodita cu Norris Mageanu. Pentru ridicarea unei vile in Chiajna, cei doi se imprumutasera la o banca de 458952 franci elvetieni, dar devalorizarea galopanta a monedei i-a pus pe acestia in imposibilitatea achitarii ratelor. Logic, banca i-a executat silit, apoi a scos la vanzare casa, in 2012, obtinand pe ea, in 2015, doar jumatate din totalul sumei imprumutate de Danila si de Mageanu.

In ciuda faptului ca a pierdut deja casa, Corina Danila continua procesul cu banca respectiva, incercand probabil sa scape de plata penalitatilor pe care institutia financiara le percepe de multe ori, in contul creditului neachitat si neacoperit din vanzarea imobilului. Urmatorul termen in disputa de la tribunal dinte parti va avea loc la inceputul lunii februarie.

Prezentatoarea tv isi creste singura fata, pe Rianna, rezultata din idila cu Norris Mageanu, scapand de ultimele restructurari din postul public ca urmare a incadrarii sale in situatia de “caz social”. Desi realizeaza emisiunea “Ieri, Azi, Maine”, la TVR 2, Danila si-a reluat anul trecut si activitatea in teatru, jucand inclusiv in curtea Televiziunii Romane, acolo unde toamna trecuta a fost experimentata punerea in scena a unor piese in care actori au fost vedetele postului.

loading...

Comentează